Azet / 05. 06. 2016

Azet.sk expanduje na východ Slovenska, otvorí pobočku v Košiciach

Najväčší multimediálny vydavateľský dom na Slovensku Ringier Axel Springer Slovakia (RAS SK) oznámil plány otvoriť pod svojou značkou Azet.sk pobočku v Košiciach. Medzi novými pozíciami, ktoré vzniknú, budú dominovať webdeveloperi a vývojári aplikácií pre operačné systémy iOS a Android.

Spoločnosť Azet.sk spustila takmer pred troma rokmi projekt s názvom Bistro.sk. Prvé úspechy zaznamenala služba pre online objednávanie a donášku jedál hneď po prvých šiestich mesiacoch. Dnes má v ponuke viac ako 430 reštaurácií po celom Slovensku. Bistro.sk je tak najúspešnejší slovenský start-up vo svojom segmente.

Bistro.sk je projekt – služba, ktorá funguje na princípe online objednávania a doručovania jedál s možnosťou výberu z viacerých reštaurácií a to takmer vo všetkých častiach Slovenska za vynikajúce ceny. “Mesačne cez Bistro.sk rozvezieme 150-tisíc jedál a toto číslo veľmi rýchlo rastie. Kvalitu služby a reštaurácií si meriame hodnotením zákazníkov. Tie sú mimoriadne pozitívne a pre nás veľmi dôležité. Práve tam vidíme, že Bistro.sk si Slováci veľmi obľúbili a to hlavne preto, že rieši ich potreby - ušetriť čas a rýchlo a dobre sa najesť," uvádza Michal Večerek, Head of Bistro.sk.

Bistro.sk preveruje kvalitu reštaurácií, a to aj na základe hodnotenia používateľov. Používateľom je k dispozícii telefonická, online podpora, ale aj chat pre prípadné otázky a spätnú väzbu. Všetky kontakty sú uvedené na stránke www.bistro.sk.

Produkt, ktorý je na trhu ešte len 3 roky, sa stal veľmi rýchlo najpoužívanejším portálom v oblasti objednávania donášky jedla cez internet. Prečo to tak je? “Veľký výber reštaurácií, jednoduchá objednávka, rýchle doručenie, chutné jedlo. K tomu výhody ako platba kartou, rovnaké ceny ako v reštauráciách, pokrytie v celej SR a mobilná aplikácia. A tu vôbec nekončíme, práve naopak. Pripravujeme obrovské množstvo ďalších funkcionalít a noviniek, ktoré Slovákov veľmi potešia a Bistro.sk výrazne zatraktívnia,” dodáva Michal Večerek.

Objednávať jedlo si môžu užívatelia aj cez mobilnú aplikáciu Bistro.sk vhodnú pre Android aj iOS. Po otvorení appky, GPS automaticky zobrazí reštaurácie, ktoré doručujú jedlo. Užívateľ si tak môže vybrať pizzu, kebab, hamburger, denné menu alebo aj sushi. Po odkliknutí objednávky Bistro.sk následne užívateľovi pošle SMS, kedy mu bude jedlo doručené. Platiť možno aj kartou.

Uložiť

azet