Azet / 19. 05. 2016

Bistro.sk má už viac ako milión objednávok

Počet objednávok v rámci služby pre online objednávanie a rozvoz jedál Bistro.sk v týchto dňoch dosiahol jeden milión. Po troch rokoch tak Bistro.sk dosiahlo významný míľnik.

Moment „milión“ nastal 14. mája 2016 o 16.55, keď počet objednávok zákazníkov presiahol magický jeden milión. Hranicu prelomil VIP zákazník. Objednal si pizzu z pizzerie v Humennom, pričom práve toto jedlo patrí medzi najčastejšie objednávaný produkt na Bistro.sk.„Milión objednávok je hranica, ktorá pre nás bola výzvou už od vstupu na trh. Prekonali sme ju a vidieť, že rast a obľúbenosť online služby Bistro.sk na Slovensku je naozaj intenzívny. Toto číslo je pre nás zároveň záväzkom, aby sme pre našich zákazníkov aj naďalej ponúkali zaujímavé služby s pridanou hodnotou. Práve tak sa chceme miliónu našich zákazníkov poďakovať za dôveru,“ uviedol Michal Večerek, Head of Bistro.sk.Tento rok fandí aj športovým zážitkomPopulárna služba online objednávania a rozvozu jedál Bistro.sk oslavuje na prelome mája a júna 3. narodeniny. Tento rok fandí aj športovým zážitkom. V rámci kampane, počas Majstrovstiev sveta v hokeji 2016 a futbalových zápasov Euro 2016, Bistro.sk pozýva do vybraných reštaurácií, kde zákazník pri objednávke získa špeciálne darčeky od spoločnosti Heineken.

www.bistro.sk

Uložiť