Bazar.sk / 11. 11. 2015

Bazar.sk spustil kampaň k svojej jesennej súťaži

Bazar.sk spustil mediálnu kampaň k novej súťaži o peňažné výhry v hodnote 2 500 € a taktiež o atraktívne vecné ceny. Súťaž trvá od 2. 11. 2015 do 29. 11. 2015.

Komunikácia má trvať do 20. decembra a zahŕňa printovú a online kampaň, rádiový spot a 20-sekundový TV spot.

„Na posilnenie hlavného posolstva súťaže sme vytvorili TV spot. Dôraz je, samozrejme, kladený na prebiehajúcu súťaž, ktorá má v spote dominantnú pozíciu,” vysvetľuje Ivana Špotáková, PR manažér pre spoločnosť Azet.sk.

Bazar.sk spustil súťaž začiatkom novembra. Každý používateľ, ktorý v čase trvania súťaže pridá aspoň jeden nový inzerát na Bazar.sk, bude zaradený do súťaže o peňažné výhry v hodnote 2 500 €. Súťaž trvá od 2. 11. 2015 do 29. 11. 2015. Zároveň sa však žrebuje aj každý týždeň. Výherca tak môže získať odmenu v hodnote 100 €. V prípade, ak počas žrebovania bude inzerát výhercu TOPOVANÝ, jeho výhra rastie až na 500 €. V poslednom týždni súťaže môže vyžrebovaný výherca získať až 1 000 €.

Po ukončení prvej súťaže sa môžu používatelia tešiť na ďalšiu súťaž, ktorá začne 30.11.2015. Bude sa hrať o 21 exkluzívnych vecných cien a na Bazar.sk sa bude žrebovať každý deň až do 20. 12. 2015.

O Bazar.sk

Bazar.sk patrí medzi top inzertné weby. Poskytuje priestor a príjemné používateľské rozhranie pre predávajúcich aj kupujúcich. Aktuálne je na Bazar.sk vyše 920 000 inzerátov. Inzertná webová stránka Bazar.sk je dostupná na všetkých typoch zariadení prostredníctvom mobilnej verzie, plnej verzie pre desktop a zároveň ako mobilná aplikácia pre platformy Android a iOS.

Návštevnosť Bazar.sk: 697 172 (Zdroj: 10/2015 AIMmonitor – IAB Slovakia – Gemius – Nielsen Admosphere Slovakia, RU)

www.bazar.sk