Živé.sk / 06. 11. 2015

Magazín Život vyšiel s prílohou od Živé.sk - Ponúka rady na predvianočné nákupy techniky

Odborníci zo Živé.sk pomáhajú čitateľom týždenníka Život s výberom techniky pod stromček. Špeciálny leták s technologickými tipmi na darčeky môžu čitatelia nájsť v aktuálnom 45. čísle časopisu Život, ktorý vyšiel 5. novembra a v predaji bude do 11. novembra.

Vo veľkom, až 16-stranovom letáku, sa nachádzajú tie najlepšie tipy na technologické darčeky. Rady pre čitateľov zostavili Ján Trangel, Lukáš Koškár a Filip Hanker. Vzájomná spolupráca redakcií týždenníka Život a online denníka Živé.sk sa začala ešte pred letom. Redaktori Živé.sk tak pravidelne pripravujú každý týždeň jednu alebo dve redakčné strany, na ktorých približujú najväčšie novinky a zaujímavosti zo sveta techniky. Tentokrát popri nej rovno pripravili aj 16-stranovú prílohu.

„Pomáhame vyberať smartfóny, tablety a notebooky rôznych cenových kategórií. Zamerali sme sa aj na špeciálne darčeky pre teenagerov a upozorňujeme aj na tie technologické hračky, ktoré už nie sú v móde. Osobitnú pozornosť sme venovali aj tipom pre tých, ktorí majú napnutejší rozpočet,“ uvádza Filip Hanker, šéfredaktor IT portálu Živé.sk.

Týždenník Život svojim čitateľom prináša vždy kvalitný textový a obrazový obsah s dôrazom na zaujímavé témy. Dôkazom toho sú aj ocenenia, ktoré získavajú jeho redaktori v novinárskej súťaži Literárneho fondu za novinársku tvorbu či v prestížnej fotografickej súťaži Slovak Press Photo 2015.

Živé.sk prináša už viac ako 16 rokov články zo sveta IT, mobilov a digitálnej televízie, ale aj startupov či počítačových hier. Popri spravodajstve ponúka aj recenzie či tipy a rady, ako ušetriť či vybrať správnu techniku alebo službu.

O týždenníku Život

Život je v súčasnosti druhým najčítanejším týždenníkom na Slovensku s predaným nákladom 80 813 kusov (zdroj: ABC SR, júl 2015) a čítanosťou 292 000 osôb* (6,5% populácie vo veku 14-79 rokov).

O Živé.sk

Živé.sk je stabilne najčítanejší technologický denník na Slovensku. V októbri ho podľa oficiálneho auditu AIMmonitor čítalo vyše 434 tisíc jedinečných čitateľov z počítačov a 91 tisíc z mobilov. Jediným zo silných obsahových pilierov Živé.sk sú objektívne redakčné testy. Na redakčnom stole sa každý rok ocitnú stovky rôznych zariadení, ktoré odborníci podrobujú dôkladnému testovaniu. Okrem klasických textových testov sa od leta na Živé.sk objavujú aj videotesty.

www.zive.sk