Azet.sk / 16. 10. 2015

Azet.sk partnerom na podujatí Startup Weekend Žilina

Startupistov aj tento rok podporí internetová jednotka Azet.sk. Toto startupové podujatie sa uskutoční už tento víkend 17. – 18. októbra 2015 v žilinských priestoroch podnikateľského a coworkingového centra Banka Žilina.

Internetová jednotka na Slovensku Azet.sk patrí, samozrejme, medzi aktívnych podporovateľov začínajúcich mladých startupistov. Dôkazom toho je aj partnerstvo v ďalšom ročníku konferencie Startup Weekend Žilina, ktorú organizuje SWZA.

Startup Weekend Žilina je celosvetové podujatie, kde počas 54 hodín tímy pracujú na realizácii svojho nápadu od idey až po prezentovateľný projekt alebo prototyp. Počas víkendu im radia skúsení mentori z oblasti biznisu, UX, marketingu a vývoja softvéru.

Toto podujatie spojí inovácie, ľudí s odvahou robiť veci inak a množstvo startupistov. Budú mať možnosť dozvedieť sa cenné informácie a získať profesionálne rady od odborníkov venujúcich sa startupovej a podnikateľskej oblasti. Pozvanie na mentorovanie aj tento rok prijal generálny riaditeľ spoločnosti Azet.sk a vydavateľstva Ringier Axel Springer Slovakia Milan Dubec.

„Žilinu tak na víkend ovládne odhodlanie, viera v posunutie vlastných možností a energia nádejných startupistov. Som rád, že Azet.sk bude pri tom”, uviedol Daniel Harcek, CTO Azet.sk a spoluorganizátor akcie Startup Weekend Žilina.

www.azet.sk