Ringier Axel Springer / 27. 05. 2016

Ringier Axel Springer inovuje a uvádza koncept Media Impact

Po tom, čo spoločnosti Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., a Azet.sk, a. s., ohlásili formálne spojenie k 1. júnu 2016, spájajú aj svoje obchodné oddelenia pod celoskupinovým konceptom Ringier Axel Springer Media Impact. Obchodným riaditeľom Ringier Axel Springer Media Impact sa stáva Michal Žatkuliak.

Spojené obchodné oddelenie bude súčasťou skupinovej koncepcie Ringier Axel Springer Media Impact, pričom aj naďalej bude ponúkať špičkové služby pre klientov vo svete printu a onlinu prostredníctvom 11 tlačených titulov a viac ako 50 digitálnych médií s najväčšou mierou zásahu publika na Slovensku. Do novovzniknutej pozície obchodného riaditeľa Media Impact skupiny Ringier Axel Springer je vymenovaný Michal Žatkuliak a pozíciu obchodného riaditeľa pre print bude aj naďalej zastávať Roman Fülöp.

Milan Dubec, generálny riaditeľ Ringier Axel Springer Slovakia: „Posilnenie obchodného oddelenia o kreatívny tím prinesie ďalšiu konkurenčnú výhodu v podobe poskytovania nadštandardných služieb pre našich klientov. Onlinový, alebo lepšie povedané digitálny, svet je dnes spojenie kreatívy, obsahu, nativu, programatického predaja priestoru a videa naprieč všetkými platformami. Preto je samozrejmé, že náš dlhoročný šéf digitálu Michal Žatkuliak, jeden z top ľudí v digitálnej oblasti v tomto regióne, prevzal vedenie nad celým zjednoteným obchodným oddelením pod značkou Media Impact na Slovensku.“

Značka Ringier Axel Springer Media Impact zastrešuje všetky obchodné aktivity multimediálneho vydavateľstva Ringier Axel Springer AG aj v ostatných krajinách jeho pôsobenia. Nasledujeme koncept Media Impact Polska uvedený na trh v roku 2013 a Media Impact Srbija v roku 2015. Predstavuje teda logický krok, ktorého cieľom je efektívne prepojenie medzinárodného know-how skupiny a silných lokálnych onlinových a printových značiek. Ralph Werner, Group Director Ad Sales Development hovorí o uvedení Media Impact konceptu na Slovensku ako o kroku vpred v podobe rozšírenej ponuky reklamných riešení pre klientov pôsobiacich vo viacerých krajinách strednej a východnej Európy.

Novinkou a pridanou hodnotou Ringier Axel Springer Media Impact je novovzniknutá kreatívna zložka, ktorá ako prvá na slovenskom trhu ponúka komplexné riešenia kampaní klientov priamo pod strechou mediálneho domu. Ringier Axel Springer Media Impact získava konkurenčnú výhodu práve vďaka kvalitnému tímu, riešeniam, ale aj medzinárodnému know-how zo siete. Klientom ponúka myšlienkové aj vizuálne realizácie zadaní na vysokej profesionálnej úrovni v spojitosti s najväčším mediálnym priestorom z portfólia Ringier Axel Springer.

www.ringieraxelspringer.sk